Folkeuniversitetet (Emdrup) afholder en foredragsrække, hvor ikke-militære og mere bæredygtige tilgange til internationale konflikter er i fokus. Denne fordragsrække består af to af RIKOs bestyrelsesmedlemmer, Jørn Boye Nielsen og Isabel Bramsen, og rådsmedlem, Vibeke Vindeløv.

Foredragene kommer til at tage udgangspunkt i diplomati, konflikt forebyggelse, principperne for international konfliktløsning, konfliktmægling og ikke-voldelig aktivisme. Derudover vil eksempler på fredsaftaler, ikke-voldelige samfundsændringer og nedtrapning af konflikter blive diskuteret. Foredragsrækken er baseret på bogen ’International Konfliktløsning’, som de tre foredragsholdere sammen har skrevet.

Foredrag:

 • 15.05.2018 kl. 19:45 – 21.30
  Konflikters eskalering og konfliktmægling
  Vibeke Vindeløv

 • 22.05.2018 kl. 19:45 – 21.30
  Konfliktløsning og ikke-voldelig aktivisme
  Isabel Bramsen

 • 29.05.2018 kl. 19:45 – 21:30
  Diplomati og nedtrapning af internationale konflikter 
  Jørn Boye Nielsen

For mere information: Folkeuniversitet (Emdrup)

Bogen ‘International Konfliktløsning‘ kan købes igennem RIKO ved at kontakte int@riko.nu. Bogen koster 250kr.